Remontti ulkopinnoille ja -rakenteille

Palvelemme Varkaudesta lähialueille sekä muualle Suomeen tarpeen mukaan

Yhteystiedot

Toteuttamamme remontti voi pitää sisällään sekä sisäpintojen kunnostuksia että ulkopintojen korjauksia, kuten vesikattotöitä ja julkisivuremontteja. Meillä on arvokasta kokemusta niin vanhemman kuin uudemmankin rakennuskannan remonteista aina 1950-luvulta 2000-luvulle

Työskentelemme taloyhtiöiden, kotitalouksien ja yritysten kohteissa Varkauden seudulla, sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa. Kysy remonttipalveluamme kohteeseesi ja asuinalueellesi!

Toteutamme ulkoremontit kauttaaltaan

  • Julkisivuremontit: korjaukset, maalaukset ja uuden ulkovuorauksen asennukset omakoti-, rivitalo- ja kerrostaloihin.

  • Vesikattoremontit: vanhan katteen runkotyöt ja peltien asennukset, myös uudiskohteisiin.

  • Teemme myös kattohuollot.

Kohteesta riippuen remontti voidaan toteuttaa urakointina tai tuntityönä. Keskustelemme mielellämme kohteessasi tarvittavista kunnostustöistä ja laskemme projektille reilun tarjouksen. Voit pyytää tarjouksen vaikka saman tien esimerkiksi sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Laadukas toteutus kaikilla osa-alueilla

Olemme rakennusliike, joka panostaa työn korkeaan laatuun. Yhtä paljon painotamme aikatauluissa pysymisen tärkeyttä ja hyvän asiakaspalvelun toteutumista sen kaikilla alueilla. Näillä tavoitteilla onnistumme. Kysy meitä avuksi, kun remontti on suunnittelupöydällä!

Ota yhteyttä rakennusliikkeeseemme Varkaudessa ja pyydä tarjous remontille!

Yhteystiedot